Aprašymas
2 vnt. kolbelių, prieskoniai ar arbata pasirinktinai:
- „Silkei ir žuviai” 45 ml. Sudedamosios dalys: džiovinti svogūnai, morkos, porai, krapų stiebai ir lapeliai, kvapieji ir juodieji pipirai, lauro lapai, garstyčių sėklos, citrinų žievelės, gvazdikėliai. Naudojimas: Tinka marinatams ruošti…
- „Antienai ir paukštienai” 45 ml. Sudedamosios dalys: petražolių lapeliai, svogūnų laiškai, kepti svogūnai (rapsų aliejus, svogūnai), lauro lapai smulkinti, kmynai, džiovinti obuolių gabaliukai, spanguolės (turi cukraus). Naudojimas: Tinka visai paukštienai marinuoti, įdarams ruošti.
- „Mėsos marinavimui” 45 ml. Sudedamosios dalys: čiobrelis, šalavijas, mėta, česnakas smulkintas, raudonėlis, mairūnas, gelsvės lapeliai. Naudojimas: 0,5-1 a. šaukštelis. Laikyti sausoje, tamsioje vietoje.
- „Kanapinis” 45 ml. Sudedamosios dalys: kanapių sėklos lukštentos, krapai, svogūnų laiškai, juodieji pipirai grūsti. Labai tinka kūčių patiekalams, bulvėms, saltoms … . 0,5-1 a. šaukštelis.
- Arbata „Vakaro žvagždė” 45 ml. Pelkinės vingiorykštės lapai ir žiedai, siauralapis gaurometis, gėlių žiedai, eršketuogių luobelės.
- Arbata „Sušildanti” 45 ml. Siauralapis gaurometis, mėta, melisa, cukruotas imbieras, apelsinų žievelės, raudonėlis, gėlių žiedai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.